Tuesday, 18 February 2014

Javier Vidal Aguilera–AIR–5-9.02.2014

Space Strata

During my residency period, I developed a series of ephemeral interventions in the forest. I built on concepts related to my previous body of work and my interest in the different elements that configure the inception of man-made architectural space.

The visual perception and even the acoustics of the forest are altered in a simple intervention that addresses the space available between trees. I worked in three different locations in Glen Nevis forest.

Javier Vidal Aguilera (Spain. Architect and MFA student)
Art, Space and Nature (Edinburgh College of Art)







2 comments:

  1. Your work and the pictures are great. Thanks for sharing! If you need help writing more get help using essay writing services. Best regards.

    ReplyDelete
  2. Hey, how much time you spend making this awesome house on your main page? How did u get electric, water and internet here? Could you give a some advice's? I found same stuff here https://www.careeraddict.com/22845/10-tech-tools-for-productivity-experts Keep out this!

    ReplyDelete